Velkommen Til min blog

Vild bytur og hårde tømmermænd

Tilbage til alle opslag

22 Mar 2015

I weekenden var jeg i byen med mine skønne veninder. Jeg havde nemlig fødselsdag i lørdags, så det skulle fejres med en bytur. Jeg havde sagt til mine veninder, at det ikke skulle være noget vildt, men bare noget stille og roligt. Det skal jeg aldrig sige til mine veninder, for hos dem er der ikke noget med nogen stille og rolig bytur. Så den fik jo hele armen. Vi startede på Ziggy med nogle drinks inden vi tog videre på Frederiks. klokken blev mange og jeg blev meget fuld før vi tog hjem.

Dagen efter låg jeg i min seng og havde rigtig ondt af mig selv. Jeg har altid så mange tømmermænd, så ved ikke om det er fordi jeg ikke er i træning med drikkeriet eller hvad det skyldes.

Hvad mener i, og hvad spiser i når i har tømmermænd. ?

Skriv en kommentar

Ole Jensen

23 Mar 2015

jeg tænker at det kan skyldes du ikke spiser nok mad inden en bytur eller det kan skyldes du blander for meget imellem det du drikker, altså jeg mener at du måske både drikker øl, vin og drinks, så du ikke kun holder dig til en slags drikkelse.

- Jeg spiser altid sundt når jeg har tømmermænd. Så får jeg det hurtigt godt igen.

Mie Johansen

22 Mar 2015

Jeg drikker hver weekend og jeg har altid voldsom tømmermænd, men det stopper mig ikke i at drikke. Det skal bare drikkes væk :D

- Jeg lever af fast food når jeg har tømmermænd.

Jens Petersen

22 Mar 2015

Hej Tinna.

Tømmermændende kan godt skyldes fordi du ikke drikker så tit. Kender det godt selv.

Jeg spiser aldrig noget, når jeg ligger hjemme med tømmermænd.

Copyright © Tinnas blog